Steun Sempre Sereno via Sponsorkliks

Sinds november 2014 is Sempre Sereno aangesloten bij: SponsorKliks.

De Sponsorkliks-pagina van Sempre Sereno is te vinden via klik op onderstaand logo:

LogoSponsorKliks  OF klik HIER

Deze organisatie biedt hoge commissies aan en heeft steeds meer webwinkels die zijn aangesloten.

Help Sempre Sereno door uw internetbestellingen te doen via Sponsorkliks. Natuurlijk kunt u ook voor uw onderneming producten bestellen via Sponsorkliks !!!

Hoe werkt Sponsorkliks ??

  1. U klikt op het SponsorKliks-logo hierboven (of op HIER). U komt dan automatisch op de pagina van Sempre Sereno bij SponsorKliks (herkenbaar aan ons logo linksbovenin).
  2. U kiest daar de webwinkel waar u uw bestelling wilt plaatsen – u klikt op het logo van de webwinkel – dan volgt een pop-up met de mededeling dat de sponsoropbrengsten bij uw bestelling ten goede komen van Sempre Sereno en daarna wordt u automatisch doorgelinkt naar de webwinkel van uw keuze.

Of:

  1. U gaat naar de website van Sponsorkliks: www.sponsorkliks.nl. Op de homepage van de Sempre Sereno-website staat linksonder een blokje met link naar de website van Sponsorkliks.
  2. Vervolgens gaat u naar blokje nummer 1 – Kies en vul vervolgens Sempre Sereno in. De naam Sempre Sereno verschijnt en klik vervolgens hierop waarna u naar de eigen Sempre Sereno-sponsorkliks pagina gaat.
  3. De meest bekende webwinkels staan hier weergegeven met hun logo, u kunt ook een webshop zoeken d.m.v. de zoekbalk door het intoetsen van de eerste letters van de webshop. Ook kunt u geheel onderaan klikken op Toon alle webwinkels, waar alle aangesloten webwinkels verschijnen.
  4. Klik op uw webwinkel naar voorkeur en na het openen van een nieuw venster komt u na een paar seconden op de webwinkel naar keuze terecht. Mocht u nu iets bestellen, dan staat dit automatisch geregistreerd als internetaankoop namens Sempre Sereno.

Onderstaand een overzicht van een deel van de aangesloten webwinkels, er zijn dus nog veel meer webwinkels aangesloten:

 

TIP: zet de website van Sponsorkliks bij je favorieten, zodat je niet vergeet je bestellingen te plaatsen via deze site !! Of wellicht is een notitie op je beelscherm plakken nog veel handiger …

 

Klik hier voor het overzicht met alle gedane bestellingen namens Sempre Sereno en de uitgekeerde bedragen hiervan.

 

Auteur: admin

Deel dit bericht op