Musical 3 Musketiers een groot succes

3 Musketiers - Sempre Sereno We hebben genoten van een fantastische reeks uitvoeringen van 3 musketiersDank lief publiek voor jullie komst. En veel dank voor jullie mooie, lieve en fijne reacties en feedback. Met meer dan 1660 verkochte kaarten zijn we met deze jubileumproductie binnengekomen in de top 3 van onze best bezochte voorstellingen. Deze zomer starten we met onze volgende (nieuwe) uitdaging: Shrek de musical! Wij hopen u hiervoor te mogen begroeten op 23 tot en met 26 mei 2018 in theater Junushoff te Wageningen.

Alle decors staan inmiddels weer in onze opslag. De baarden (ja, ze waren echt) zijn afgeschoren. De wasmachines draaien op volle toeren om de toneelkleding weer fris en fruitig te krijgen. Orkest, spelers en artistiek team zijn bijgeslapen van de after-after-parties. Kortom: ons reguliere werkende en/of sturende leven is weer begonnen. Speciale dank aan iedereen achter de schermen: zonder jullie hulp was deze productie nooit geworden wat het nu was!

3 Musketiers - Sempre Sereno

Bedankt!

Theater maak je nooit alleen. Sempre Sereno zou de jaarlijkse producties niet kunnen maken zonder de hulp van vele vrijwilligers, donateurs, sponsoren en subsidieverstrekkers, zoals de Gemeente Wageningen, VSBfonds en CAS. Zonder hen zouden de producties van Sempre niet volledig tot hun recht kunnen komen. Een groot applaus voor al deze gulle ondersteuners.

Wat resteert zijn mooie herinneringen aan het Parijs van 1627. En vanzelfsprekend de typische Sempre Sereno-mentaliteit die ons al 60 jaar gezamenlijk doet bouwen aan steeds weer een mooiere productie: ‘Één voor allen, en allen voor één’!

3 Musketiers - Sempre Sereno

Auteur: admin

Deel dit bericht op