Jonge Shrek en Fiona gecast!

Op zaterdag 11 november verzamelden 50 kinderen van 7 tot 10 jaar zich bij dansschool Bransz in Wageningen voor een Shrek-workshop. Sempre Sereno was namelijk op zoek naar een jonge Shrek en Fiona. Wie dat zijn geworden, hoor je een volgende keer. Lees hier vast het verslag van de workshop in samenwerking met dansschool Bransz.

Op zaterdag 11 november verzamelden 50 kinderen van 7 tot 10 jaar zich bij dansschool Bransz in Wageningen voor een Shrek workshop. De dansschool was hiervoor speciaal versierd in het teken van Shrek en Fiona.

De kinderen werden verdeeld in twee groepen, elk met een eigen dansdocent van dansschool Bransz. Op muziek van Shrek de musical dansten ze er vrolijk op los! Na een dik uur dansen en springen was het tijd voor een pauze met heerlijke fruitwatertjes en vooral veel groen fruit als gezond en verfrissend tussendoortje.

Na de pauze ging een groep aan de slag met acteren en de andere met zingen. De jongens moesten het refrein van ‘Een vreselijk verhaal’ aanleren en de meisjes het deel van ‘Ik zie hem vandaag’ van de jonge Fiona voor de auditie later die dag. Marleen (regisseuse Sempre Sereno) en Haico (directeur Bransz) liepen rond en noteerden driftig alle bevindingen die later tussen hen uitgewisseld werden. Alle kinderen waren enorm enthousiast en er zaten absoluut multitalenten tussen!

Toen rond 16.00 de vaders en moeders weer kwamen was de auditie nog in volle gang. Als verrassing kwamen Shrek en Fiona op voor een “meet and greet” met fotomoment. Shrek zong zijn deel uit “Wereld wervelend mooi” en Fiona zong samen met de kinderen haar deel uit “Ik zie hem vandaag”.

Daarna was het tijd voor de uitslag van de audities. Wie mochten door en wie mochten weer mee naar huis? Er was teleurstelling bij sommigen maar het werd degenen die door mochten zeker gegund. Met de geselecteerden werden de nummers in tweetallen nogmaals gezongen. Al snel werd duidelijk dat er 2 Shrekjes gevonden waren. Voor de Fiona’s was het nog even spannend want 7 kanjers mochten 2 dagen later een zangauditie doen bij het Artistiek Team van Sempre Sereno.

Wij merkten zelf aan het einde van de dag dat we -ondanks de vermoeidheid-  enorme zin hadden om maandag ook zelf weer te mogen dansen en zingen. De workshop gaf ons enorm veel energie en gelukkig hebben we de foto’s nog!

Organisatie, Marleen en dansschool Bransz enorm bedankt voor de gastvrijheid en de prettige samenwerking!

Auteur: admin

Deel dit bericht op