Kaartverkoop ‘Side Show’ feestelijk gestart

De kaartverkoop voor musical ‘Side Show’ van musicalvereniging Sempre Sereno startte op 1 maart 2019. Deze aftrap werd op maandag 25 februari door de leden gevierd met een feestelijke spelavond. De indrukwekkende musical ‘Side Show’ volgt het waargebeurde levensverhaal van de wereldberoemde Siamese tweeling Daisy en Violet Hilton (1908-1960 Engeland/VS). Om in thema te blijven, stond de hele avond in het teken van ‘duo’s’.

De spelavond
Onder het genot van snacks, die geheel in het thema pasten, begon de avond met een bloedstollende interactieve quiz. Aan de hand van oude videofragmenten moesten vragen over de levensgeschiedenis van de tweeling worden beantwoord. De volgende ronde stonden 100 hedendaagse duo’s centraal. Deelnemers moesten binnen 5 seconden op basis van een foto op de naam van het komen. Ook de finaleronde paste geheel in thema. Aan elkaar bevestigd, evenals de Siamese tweeling, probeerden de finalisten ‘ballontrappertje’ te spelen. Van alle leden was Paul Verhage uiteindelijk de beste kandidaat en ging naar huis met de hoofdprijs: een felbegeerd vrijkaartje voor de voorstellingen in mei 2019.

De Nederlandse première
Na de grootse (60-jarige) jubileumvoorstelling ‘3 Musketiers’ (2017) en de eerste familiemusical ‘Shrek’ (2018, best bezochte voorstelling) heeft Sempre Sereno dit jaar wederom een verrassende productie in petto. Na twee jaar grote zaal keert Sempre Sereno op veler verzoek terug naar de kleine zaal van theater de Junushoff om deze indrukwekkende, intieme, en ontroerende productie Side Show dicht op het publiek te kunnen spelen. De leden van Sempre Sereno zijn trots dat zij het vertrouwen hebben gekregen om deze show voor het eerst in Nederland op de planken te mogen brengen. De Nederlandse vertaling is afgelopen zomer pas afgerond. Ondanks dat Sempre Sereno in totaal acht voorstellingen speelt, is er in totaal maar de helft van het aantal kaarten van voorgaande jaren beschikbaar.

Het verhaal van Side Show
Side Show is gebaseerd op het leven van de Siamese tweeling Daisy en Violet Hilton. Een verhaal over dromen, acceptatie en liefde. Daisy en Violet werken in de jaren twintig bij een freakshow, maar ze voelen zich in dit bestaan verstikt en onderdrukt door hun baas. Ze verlangen steeds meer naar een leven van roem, rijkdom en romantiek.

Wanneer een talentscout en een ambitieus artiest de potentie van de tweeling ontdekken, krijgt hun leven een andere wending. Op hun weg in het leven ontdekken Daisy en Violet de hardheid van mensen, onderzoeken ze de liefde en leren ze hoe ze hun unieke individualiteit kunnen omarmen. Toch rest één vraag: zullen Daisy en Violet iemand vinden die van hen houdt, precies zoals ze zijn?

Kaarten verkrijgbaar
Sempre Sereno staat op 22, 23, 24 en 25 mei 2018 met ‘Side Show’ in theater Junushoff in Wageningen. Deze productie staat onder regie van Marleen van der Loo en de muzikale leiding van Richard FitzHugh.

Auteur: admin

Deel dit bericht op