Kom je Sempre Sereno versterken

Lid worden?

Lid zijn van Sempre Sereno is niet alleen geweldig leuk – ‘It’s a way of living’.

Wij werken met de hele groep een jaar lang intensief toe naar de voorstellingsweek eind mei in de Junushoff in Wageningen, waar we vier tot acht voorstellingen spelen. Uiteraard wordt daarvoor wekelijks gerepeteerd, op de maandagavond (19.45-22.15 uur), en daarnaast voor solisten regelmatig op de donderdagavond. In het voorjaar hebben we drie intensieve en enorm leerzame en gezellige repetitieweekenden. Daarnaast levert ieder lid een actieve bijdrage aan een van de commissies (decor en rekwisieten, kleding of PR). Er wordt dus veel van je verwacht, maar je krijgt er ook enorm veel voor terug!

Actief op het podium: Ieder lid van Sempre Sereno doet mee aan de productie en staat dus actief op het podium met spel, zang en dans. Wil je meer? Solorollen worden door interne audities verdeeld. Deze audities hebben een laagdrempelig karakter. Je krijgt een eerlijke kans om aan het Artistiek Team te tonen wat je in je mars hebt en voor welke rol je helemaal wilt gaan.

Klinkt dat goed, en wil je je aanmelden? Om lid te worden van Sempre Sereno, hoef je géén auditie te doen. Wel bestaat er soms een voorkeur om sommige (stem) groepen selectief aan te vullen, om een goede balans in de vereniging te waarborgen. Voorafgaand aan elk seizoen wordt er gekeken of er mensen bij kunnen komen om de groep te versterken Wil je je inschrijven bij Sempre Sereno? Mail info@sempresereno.nl