Sempre Sereno zoekt Wageningse mannen

Musicalvereniging Sempre Sereno zoekt voor de productie ‘Shrek’ Wageningse mannen. De musical wordt geregisseerd door Marleen van der Loo en de  muzikale leiding is in handen van Richard FitzHugh. De vereniging repeteert vanaf 4 september elke maandagavond van 19.45 uur tot 22.15 uur in ‘Ons Huis’ in Wageningen. De voorstellingen zijn van 23 tot en met 26 mei 2018 in Theater Junushoff in Wageningen. Ervaring met zingen, dansen en spelen is geen vereiste, mogelijk wel een pre. Aanmelden kan via  info@sempresereno.nl.

Amateur Musical Awards

De Wageningse musicalvereniging Sempre Sereno bestaat ruim 60 jaar en is daarmee de oudste musicalvereniging van Nederland. De vereniging zet jaarlijks een complete productie op de planken, zo speelde Sempre Sereno onder andere de musicals Hair, Moulin Rouge, Evita, Chicago, Legally Blonde en 3 Musketiers a. Voor de musical Urinetown werd de vereniging in 2015 vijf keer genomineerd voor de Amateur Musical Awards. Met Parade was er een nominatie voor Beste Musical van 2016.  

Musical Shrek

De musical ‘Shrek’ gaat over de groene oger Shrek, die woont in een moeras. Op een dag zit zijn hele gebied vol met sprookjesfiguren die door Lord Farquaad verbannen zijn uit de stad Duloc. Shrek besluit om verhaal te gaan halen bij deze kleine, maar gemene prins. Tijdens zijn tocht door het bos, ontmoet hij de hysterische ezel ‘Donkey’. Dit wordt zijn vriend en samen gaan ze op avontuur.

Om ervoor te zorgen dat de sprookjesfiguren verdwijnen uit zijn moeras, moeten Shrek en Donkey een opdracht vervullen voor Lord Farquaad. Ze moeten de mooie prinses Fiona redden uit een hoge toren die bewaakt wordt door een grote draak. Prinses Fiona wordt gered door haar redder, maar beiden hadden iets andere verwachtingen van dat moment. Toch lijken ze meer op elkaar dan ze in eerste instantie denken.

Meespelen en aanmelden? Of meer informatie? Stuur een mail naar info@sempresereno.nl

3 Musketiers - Sempre Sereno

Auteur: admin

Deel dit bericht op