Musicalvereniging Sempre Sereno zoekt Regisseur!

Sempre Sereno brengt sinds 1957 ieder seizoen een volledige musical op de planken met live begeleiding van een orkest. 24 t/m 29 mei 2021 brengen wij de musical Fiddler on the Roof ten tonele. Daarvoor zoeken wij een regisseur.

Over de vereniging
Sempre Sereno heeft leden vanaf 18 jaar en is een open vereniging. Mensen hoeven geen auditie te doen om lid te worden, maar krijgen wel een stemtest. De leden van Sempre Sereno zijn ambitieus, werken graag hard en daarnaast vinden we verenigingsactiviteiten en gezelligheid ook heel belangrijk! Waar wij trots op zijn is de hoge betrokkenheid van onze leden. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de hoge opkomst tijdens repetities en dat leden zelf decor, kleding en PR verzorgen. Ook bieden we een groep met veel kwalitatief goede spelers. Ook trots zijn we op de geniale muzikale leiding van Richard FitzHugh.

De functie
De regisseur heeft een duidelijke eigen visie op het stuk en is eindverantwoordelijk voor de gehele productie. De regisseur regisseert de groep en de solisten. Naast het zetten van de scènes onderhoudt de regisseur nauw contact met de overige leden van het artistiek team, zodat de drie disciplines (choreografie, muzikale leiding en regie) goed op elkaar afgestemd worden. Er is regelmatig contact met de productieleider om onder andere de productieplanning te bespreken. We werken met een decor- een kleding- en een PR-commissie t.b.v. de lopende productie. De regisseur heeft vanuit de visie een beeld m.b.t. decor- en kledingontwerpen. Gedurende het seizoen is er nauw contact met de voorzitters van deze commissies. Ook is er contact met de mensen van techniek (licht en geluid) en kap&grime. We vragen ook input van de regisseur voor de productie van volgend seizoen. Lees de uitgebreide functiebeschrijving

Het profiel
We zoeken een regisseur die passie heeft voor het vak en meegaat in de energie van Sempre Sereno: de combinatie van ambitie, hard werken en gezelligheid. We zoeken iemand met een eigen visie op muziektheater, die een uitdaging ziet in het werken met amateurs. Iemand die een dynamische productie op een zo hoog mogelijk niveau met hen wil maken. Didactisch geschoold zijn en ervaring in het werken met groepen vormen een pre. Je hebt een open werkhouding en kunt goed samenwerken met de muzikaal leider en evt andere leden van het artistieke team. Je bent tussen september en mei beschikbaar op de maandagavond van 19:45-22:15 voor de groep. Solistenrepetities worden op een ander moment gepland. Ook zijn er drie repetitie-weekenden (gebruikelijk in februari, maart en april) en er wordt van de regisseur verwacht dat deze in de gehele voorstellingsweek in het theater aanwezig is.

Wij bieden:

  • Een gemotiveerde en ambitieuze groep mensen om mee te werken.
  • Een goed georganiseerde vereniging en draaiboeken, waarmee we onze ervaring kunnen overdragen en vasthouden.
  • Een eigen decorwerkplaats en een grote kledingopslag.
  • Veel artistieke vrijheid aan het artistieke team en we geven de regisseur graag de kans nieuwe dingen te proberen. We ondersteunen een regisseur graag in diens ontwikkeling.
  • Eén van de beste muzikaal leiders van Nederland.
  • Een vergoeding waarvan de hoogte mondeling besproken zal worden.

Interesse?
Interesse? Stuur je sollicitatiebrief en CV dan vóór 6 april 2020 aan de selectiecommissie van Sempre Sereno, t.a.v. Sarina Versteeg naar vacature@sempresereno.nl. Sollicitatiegesprekken vinden plaats op de avonden van 21 en 29 april. Na deze gesprekken worden twee kandidaten uitgenodigd voor een proefrepetitie op dinsdagavond 12 mei 2020 (onder voorbehoud), waarna er een definitief besluit genomen zal worden. Heb je vragen, neem dan contact met ons via vacature@sempresereno.nl.

Auteur: admin

Deel dit bericht op