Sempre Sereno stelt voor: Romy Buijs

Romy heeft al haar hele leven in Wageningen gewoond. Naast haar studie ‘academische lerarenopleiding’ aan de Radboud Universiteit zijn haar hobby’s dansen en spelen in musicals. Daarom had ze in de afgelopen jaren al een groot aantal voorstellingen van Sempre Sereno gezien. Dit jaar trok ze de stoute (dans)schoenen aan en besloot lid te worden. Wij stellen u daarom graag voor aan onze nieuwste aanwinst in de musical Shrek!

Wat doe je in het dagelijks leven?
“Ik zit in het tweede jaar van de ALPO (Academische Lerarenopleiding Primair Onderwijs) in Nijmegen. Dit is een combinatie van de pabo en de studie Pedagogische wetenschappen.”

Wat heb je met muziek en musicals?
“Ik ben opgegroeid met musicals en heb in mijn 20 jaar al ongeveer evenveel musicals gezien. Zelf heb ik drie jaar bij een musicalgroep in Elst gezeten. Daar hebben we de musicals Hairspray, Sister en The Sound of Music gedaan. Daarnaast heb ik zeven jaar dansles gehad;vier jaar streetdance en drie jaar moderne dans.”

Hoe kwam je bij Sempre terecht?
“Ik woon mijn hele leven al in Wageningen en ben via posters op de middelbare school (Pantarijn) in contact gekomen met Sempre. Sindsdien ben ik naar een aantal musicals van Sempre geweest, te weten Evita, The Wild Party en 3 Musketiers. Ik dacht: dit wil ik ook! Uiteindelijk heb ik besloten mezelf aan te melden en daar heb ik geen seconde spijt van gehad!”

Naast spelen zit elk Sempre Sereno-lid ook in een ondersteunende commissie. Welke zit jij?
“Ik zit bij de décorcommissie. De bouwdagen zijn altijd erg leuk en het is mooi om te zien hoe het décor langzaam maar zeker tot stand komt. Het wordt heel mooi!”

En hoe bevalt het bij Sempre?
“De sfeer binnen Sempre is hartstikke goed. Het is een combinatie van leuke, lekker gekke mensen die allemaal dezelfde passie hebben voor musical.”

Waarom moeten mensen naar Shrek komen kijken?
“Iedereen moet komen kijken naar Shrek, omdat het een verSHREKelijk leuke musical wordt! Het leukste personage uit Shrek is voor mij Ezel. Ezel wordt gespeeld door Frits, die dat ontzettend goed doet.”

Kom je kijken?

Musicalvereniging Sempre Sereno speelt op woensdagavond 23 mei (20.00 uur), donderdagavond 24 mei (20.00 uur), vrijdagavond 25 mei (20.00 uur), zaterdagmiddag 26 mei (14.00 uur) en zaterdagavond 26 mei (19.00 uur) de (familie)musical Shrek in theater Junushoff te Wageningen. De kaartverkoop start op 1 maart 2018 (uitgezonderd voor donateurs, die  mogen vanaf 1 februari 2018 al kaarten bestellen). De gereduceerde tarieven voor deze familiemusical zijn 10 euro voor kinderen (<12 jaar), 15 euro voor studenten en 20 euro voor volwassen. Volgens ons voor meer informatie op onze site, Facebook, Twitter en Instagram!

Auteur: admin

Deel dit bericht op