Sempre Sereno stelt voor: Merlijn Hulsenboom

Merlijn kreeg tijdens de jaarlijkse Algemene Introductie Dagen (AID) van Wageningen University een coachende meerderejaars mede-student toegewezen. Oftewel een AID-mama. Deze mama kon niet anders dan Merlijn richting Sempre Sereno bewegen. Want muziek, zang en dans zijn er bij Merlijn vanaf kinds af aan met de paplepel ingegoten. We spraken Merlijn over haar eerste periode bij Sempre Sereno. 

Wat doe je in het dagelijks leven?
“Ik ben nu eerstejaars Biologie in Wageningen (aan Wageningen University). Verder houd ik heel erg van zeilen, dansen, buiten zijn en speel ik cello in een orkest.”

Wat heb je met muziek en musical?
Op de middelbare school ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met musical. Ik heb daar zes jaar mogen meedoen. Voornamelijk zat ik in de dansgroep, maar ik had ook wel eens kleine rolletjes en solo’s. Dansen doe ik al mijn hele leven en ook zingen kreeg ik met de paplepel ingegoten: mijn moeder is zangdocent van beroep. Helaas heb ik daar achteraf veel te weinig gebruik van gemaakt.

Hoe ben je bij Sempre Sereno terecht gekomen?
Ik had er van te voren al wel van gehoord, maar vooral mijn AID-mama heeft me overgehaald om erbij te komen.

Kiezen: spelen, zingen of dansen?
Juist de combinatie van alle drie vind ik zo tof om te doen! Ik ben een echte sopraan en zingen is leuk. Maar als ik moet kiezen ga ik toch voor dans.

In welke commissie zit je bij Sempre Sereno?
Ik zit in de décor commissie. Tot nu toe vind ik dat ontzettend leuk! Het is heerlijk om na een lange week op de uni met je handen bezig te zijn en te boren of papier-macheeën (hoe je dat ook spelt).

Bezit je zelf een beetje oger-kwaliteiten?
Ik heb wel eens gebuikschuifd door de modder, telt dat ook als oger zijn?

Wat is het leukste wat je in Shrek mag spelen?
Van wat we tot nu toe hebben gedaan, vind ik performer in Duloc het leukste. Het is lekker popperig, heel grappig om te doen!

Kom je kijken?

Musicalvereniging Sempre Sereno speelt op woensdagavond 23 mei (20.00h), donderdagavond 24 mei (20.00h), vrijdagavond 25 mei (20.00h), zaterdagmiddag 26 mei (14.00h) en zaterdagavond 26 mei (19.00h) de (familie)musical Shrek in theater Junushoff te Wageningen. De kaartverkoop start op 1 maart 2018 (uitgezonderd voor donateurs, die mogen vanaf 1 februari 2018 al kaarten bestellen). De gereduceerde tarieven voor deze familiemusical zijn 10 euro voor kinderen (<12j), 15 euro voor studenten en 20 euro voor volwassen. Volgens ons voor meer informatie op onze site, facebook, twitter en instagram!

Auteur: PR

Deel dit bericht op