Sempre Sereno trapt feestelijk 62ste seizoen af

Na een welverdiende en lange zomervakantie gaat de Wageningse musicalvereniging Sempre Sereno deze week flitsend weg uit de startblokken.  Woensdagmiddag presenteert de vereniging zich op de AID (Algemene Introductie Dagen) van de Wageningen Universiteit en Aeres Hogeschool. En de aankomende drie maandagavonden zijn er voor geïnteresseerde musical fanaten open repetities. De musicalvereniging heeft nog enkele plekken vrij voor Wageningse talenten. Lijkt het je een uitdaging om eind mei 2019 in theater Junushoff op de planken te staan met de musical Side Show? Lees dan snel verder!

Sempre Sereno
Sempre Sereno is een gezellige amateurmusicalvereniging uit Wageningen bestaande uit een grote groep musicalliefhebbers die jaarlijks een productie op de planken brengt. Hierbij werken we met enthousiasme aan de disciplines spel, zang en dans. We streven ieder jaar naar een inspirerende voorstelling van hoge kwaliteit die toegankelijk is voor een breed publiek. Sempre Sereno staat voor musical met ambitie gecombineerd met het echte verenigingsgevoel.

AID
Sempre Sereno heeft vanaf de start hechte banden met de Universiteit van Wageningen. Vanzelfsprekend presenteren wij daarom komende woensdagmiddag onze vereniging op de jaarlijkse informatiemarkt van de Algemene Introductie Dagen. Bezoek ons woensdag 22 augustus in het Belmonte Arboretum tussen 12:00 en 16:00 bij kraam 304!

Side Show
Gebaseerd op het levensverhaal van de Siamese tweeling Violet en Daisy Hilton vertelt de musical Side Show een opmerkelijk verhaal over acceptatie, liefde en het omarmen van wat ons uniek maakt. Een waargebeurd verhaal, in de trant van de film ‘The greatest showman’, dat de harten van ons publiek zal raken. Sempre Sereno speelt deze intieme en indrukwekkende musical volgend jaar dan ook bewust in de kleine zaal van theater Junushoff te Wageningen. Voor het eerst in Nederland mag Sempre Sereno dit verhaal op de planken brengen.

Meer informatie
Bezoek voor meer informatie over onze vereniging, foto’s, flimpjes en achtergrondinformatie onze website www.sempresereno.nl of volg ons online op Facebook, Twitter of Instragram!

Auteur: PR

Deel dit bericht op