Sempre Sereno zoekt decorbouwers, naaiers en andere vrijwillgers

Musicalvereniging Sempre Sereno zoekt nieuwe leden voor het seizoen 2021/2022! Vind jij acteren en zingen niet leuk, maar ben jij wel handig met een hamer of naald en draad? Dit is je kans!

Sempre Sereno werkt met de hele groep een jaar lang intensief toe naar de voorstellingsweek eind mei of begin juni in de Junushoff in Wageningen. Daar spelen we ieder jaar vier tot acht voorstellingen. Daarvoor wordt daarvoor wekelijks gerepeteerd op de maandagavond (19.45-22.15 uur). Verder bouwt de vereniging zijn eigen decor en maakt het zijn eigen kledingstukken en rekwisieten.

Actief achter de schermen

Wil jij wel meewerken aan een musicalproductie, maar sta je liever niet op het podium? Meld je dan aan! Sempre Sereno zoekt nog mensen voor de decorcommissie en kledingcommissie. Deze commissies werken door het jaar heen aan – zoals de namen al zeggen – het decor en de kleding voor de musicalproductie. Daarnaast zoekt de vereniging nog vrijwilligers voor andere hand-en-spandiensten.

Klinkt dat goed, en wil je je aanmelden? 

Wil jij graag meewerken aan een musicalproductie? Word dan lid van musicalvereniging Sempre Sereno! Meld je direct aan via info@sempresereno.nl.

Auteur: admin

Deel dit bericht op