Sempre zoekt regie-assistent voor “Our House”

Musicalvereniging Sempre Sereno (Wageningen) is op zoek naar een regie-assistent voor de productie van Our House. Het seizoen start in september 2021 en loopt tot en met de voorstellingen in juni 2022. Repetities vinden op maandagavond plaats, vanaf 6 september. Er zijn 3 repetitieweekenden in 2022. 

Wat ga je doen?

De regie-assistent heeft meerdere taken. Allereerst het plannen van de repetities en daarmee het overzicht houden over wie wat wanneer moet doen (solisten, groep, regisseur, muzikaal leider, choreograaf). Daarnaast is de regie-assistent verantwoordelijk voor het bijhouden van alle opmerkingen en beslissingen betreffende het script en de regie voor de regisseur, Samantha Janssen. In voorkomende gevallen moet de regie-assistent een reeds gezette regie met solisten en/of (deel van) de groep kunnen herhalen op basis van de aantekeningen en het script.

Wie zoeken wij? 

Ervaring met regie is geen vereiste. Affiniteit met musicaltheater, en vaardigheden zoals plannen, prettig en duidelijk communiceren en georganiseerd werken, zijn wel essentieel. Een vrijwilligersvergoeding is bespreekbaar.

Interesse? 

Lijkt jou dit wat? Neem uiterlijk 30 augustus 2021 contact op via info@sempesereno.nl.

Auteur: admin

Deel dit bericht op