Sempre Sereno stelt voor: Thomas van der Heijde

Thomas van der HeijdeThomas van der Heijde groeide op in ‘t Gooi: zijn ouderlijk huis staat in Naarden. In het naastgelegen Bussum bevonden zich zowel zijn middelbare school als zijn atletiekvereniging. Afgelopen september verhuisde Thomas naar Wageningen om aan Wageningen University te studeren én musical te spelen bij Sempre Sereno. We spraken Thomas over zijn eerste periode bij onze vereniging.

Wat doe je in het dagelijks leven?
“Ik ben Thomas van der Heijde, ik ben inmiddels 19 jaar oud en woon en studeer in Wageningen. Ik studeer sinds september Moleculaire Levenswetenschappen. Dat klinkt heel ingewikkeld maar is gewoon een studie op het snijvlak van biologie, scheikunde en natuurkunde. In het weekend ben ik vaak nog bij mijn ouders te vinden die in Naarden wonen met mijn zusje.”

Heb je nog andere hobby’s?
“Buiten Sempre ben ik veel op de atletiekbaan te vinden. Ik heb bij atletiekvereniging Tempo (Bussum) al heel wat meters gemaakt. Ik ben bij Tempo ook trainer.”

Wat heb je met musical?
“Op de middelbare school heb ik meegedaan aan de schoolmusical. We speelden begin 2017 de musical Aïda op het Goois Lyceum. Dat was supergaaf om te doen en een groot succes!”

Hoe kwam je dan bij Sempre terecht?
“Ik had zulke goede herinneringen aan Aïda dat ik gelijk op zoek ging naar een vereniging in Wageningen. Toen heb ik wat gegoogled en zo kwam ik bij Sempre uit. Drie open repetities later was ik lid!“

Welke commissie doe je bij Sempre?
“Ik maak zelf onderdeel uit van de décor commissie. Ik vind het heel gaaf om na elke bouwdag meer in de wereld van Shrek te worden gezogen.”

Kom je kijken?

Musicalvereniging Sempre Sereno speelt op woensdagavond 23 mei (20.00 uur), donderdagavond 24 mei (20.00 uur), vrijdagavond 25 mei (20.00 uur), zaterdagmiddag 26 mei (14.00 uur) en zaterdagavond 26 mei (19.00 uur) de (familie)musical Shrek in theater Junushoff te Wageningen. De kaartverkoop start op 1 maart 2018 (uitgezonderd voor donateurs, die  mogen vanaf 1 februari 2018 al kaarten bestellen). De gereduceerde tarieven voor deze familiemusical zijn 10 euro voor kinderen (<12 jaar), 15 euro voor studenten en 20 euro voor volwassen. Volgens ons voor meer informatie op onze site, Facebook, Twitter en Instagram!

Auteur: PR

Deel dit bericht op