Sempre Sereno zegt vaarwel tegen de Side Show

Middels acht uitverkochte voorstellingen mochten wij een week lang het indrukwekkende levensverhaal van Daisy en Violet Hilton op de planken van theater Junushoff brengen. Dank lief publiek voor uw komst! En nu is het de hoogste tijd de Side Show weer gedag te zeggen! Vaarwel…:-)

Side Show Sempre Sereno - Wessel Donkervoort

Grote dank aan alle musicalsites die geweldige recensie hebben geschreven. We zijn er stil van! Lees hier de recencies:

Musicalvibes“In de hoofdrollen van Daisy en Violet zien wij Justine Buijserd en ‘Pia Douwes Special Talent 2018’ Pippi-Lotte Maessen. Dat Pippi-Lotte een talent is, was al bekend. Maar ook haar collega Justine laat zien van zeer goede huizen te komen. De dames zijn een plaatje en laten duidelijk zien dat deze show over hun gaat. Vocaal zijn deze dames zeker professioneel te noemen. De gehele show laten ze horen dat ze de sterren zijn. De dames trekken de show volledig en grote respect dat ze deze zware show die ruim 2 uur duurt, 2x per avond op kunnen voeren.

Side Show Sempre Sereno - Wessel Donkervoort

Musicalsites“Het live orkest neemt een prominente rol in op het podium en speelt de sterren van de hemel”.”

“Onder leiding van regisseur met een rijk musical-verleden Marleen van der Loo geeft Sempre Sereno een boeiend stuk weer van een waargebeurd verhaal. Het amateurgezelschap heeft haar uiterste best gedaan om geloofwaardige freaks op het podium te tonen van de-vrouw-met-de-baard via kannibalen en vrouw-met-koeienvlekken tot aan mannen-met-een-lange-romp en natuurlijk de Siamese tweeling Daisy en Violet Hilton.

Side Show Sempre Sereno - Wessel Donkervoort

MusicalnieuwsHet is geen verrassing dat musicalvereniging Sempre Sereno meerdere keren genomineerd is voor een Amateur Musical Award. Met zo’n geweldige kwaliteitsvoorstelling ligt de lat van amateurmusical in Nederland weer stuk hoger. Laten we hopen op een nominatie en het winnen van een Award voor deze uitvoering van Side Show. Een voorstelling met mooi gemaakte freaks, goede typecasting, geweldige zang, spel, choreografie en visuele verwennerij.

Dank aan ons artistieke team (regie Marleen van der Loo,  muzikale leiding Richard FitzHugh,  choreografie Floor Bokkes en regie assistent Elske Ploeg) , ons fantastische orkest (coördinatie Maaike van Saane &Thieme Wels), kap & grime (o.l.v. Emma Schillings) en alle vrijwilligers deze week die dit mogelijk hebben gemaakt.

Volgend jaar speelt Sempre Sereno van 27 tot 30 mei 2020 de Madness-musical ‘Our House’ in theater Junushoff. Een musical met hits zoals ‘Nightboat to Cairo’, ‘It must be love’ en natuurlijk ‘Our house’. Als eerste kaarten bestellen? Word dan donateur!

Side Show Sempre Sereno - Wessel Donkervoort

Auteur: admin

Deel dit bericht op