Word donateur en steun Sempre Sereno!

2020 is bijna ten einde. Een jaar anders dan wij allemaal vooraf in gedachte hadden. Ook Sempre Sereno werd getroffen door de Corona-maatregelen: half maart werden abrupt de repetities stopgezet met als gevolg dat de geplande voorstellingen van de Madness musical ‘Our House’ niet konden doorgaan.

Vol goede hoop, moed en vooral zin mochten wij eind augustus weer gaan repeteren voor de geheel nieuwe productie ‘Schemer’ die in januari 2021 te zien zou zijn in Theater Junushoff. Maar helaas: een 2de besmettingsgolf, nieuwe aangescherpte maatregelen en een nieuwe lockdown hebben ervoor gezorgd dat ook die voorstellingen verzet moeten worden naar een latere datum.

Zoals u ongetwijfeld begrijpt zijn wij financieel grotendeels afhankelijk van de opbrengst uit onze kaartverkoop. Een goede kaartverkoop zorgt ervoor dat er weer voldoende financiële basis is voor een nieuw seizoen. Deze hebben wij dit jaar niet gehad en mede door de bijdragen van onze donateurs en éénmalige donaties kunnen wij gelukkig nog even door. Want wij willen niets liever dan in 2021 weer producties in Theater Junushoff te kunnen laten zien.

Draagt u Sempre Sereno een warm hart toe? Wilt u blijven genieten van onze voorstellingen? Mogen wij u dan vragen ook donateur te worden?

Wij vragen niet veel: minimaal € 15,00 per jaar. In ruil hiervoor krijgt u als eerste de kans om kaarten te reserveren voor één van onze voorstellingen. Doneert u € 50,00 of meer dan heeft u recht op één vrijkaartje voor één van onze voorstellingen naar keuze.

Wilt u donateur worden: neem dan contact op met Sempre Sereno via donateurs@sempresereno.nl

En wist u dat u Sempre Sereno ook (gratis) financieel kunt steunen via Sponsorkliks? Doet u aankopen via een webwinkel: veel webwinkels kunt u via onze pagina op Sponsorkliks bezoeken. U doet een bestelling en Sempre Sereno ontvangt van de webwinkel een bijdrage (afhankelijk van de webwinkel een vast bedrag of bepaald % van het aankoopbedrag).

U betaald hiervoor niets extra’s, maar er komt wel een extraatje bij Sempre Sereno terecht. Via onderstaande linken komt u bij Sponsorkliks terecht:

Via de website van Sempre Sereno of rechtstreeks via de sponsorpagina van Sempre Sereno bij Sponsorkliks.

Auteur: admin

Deel dit bericht op