Help Sempre Sereno!
Sponsors, donateurs en vrijwilligers

Zonder financiële steun, medewerking en hulp is het onmogelijk om een musicalproductie op de planken te brengen. Sempre Sereno kan altijd nieuwe donateurs, sponsoren, subsidiegevers, vrijwilligers en leden van onze Club van 50 gebruiken.

Word donateur

Word vanaf €15,- donateur en in ruil hiervoor krijg jij als eerste de kans om kaarten te reserveren voor één van onze voorstellingen.

Word 'Club van 50'-lid

Word lid van onze 'Club van 50'. Voor €50 krijg je voorrang bij de kaartverkoop én een vrijkaartje voor een voorstelling naar keuze.

Word sponsor!

Steun ons als bedrijf en in ruil voor deze financiële bijdrage plaatsen wij logo's op onze website, posters, flyers en programmaboekjes.

Word vrijwilliger!

Word vrijwilliger en help ons met het bouwen van het decor, maken van kleding of tijdens de voorstellingsweek in het theater!
FAQ
Meer informatie!
Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over hoe je Sempre Sereno precies kunt steunen en hoe jij profiteert van jouw bijdrage? Bekijk onze FAQ of neem contact met ons op!

Als donateur geniet je van de volgende voordelen:

  • Je kunt een maand voor de officiële kaartverkoop al kaarten bestellen
  • Je bent verzekerd van de beste zitplaatsen
  • Je maakt kans op een vrijkaartje
  • Wij houden je op de hoogte van alle nieuwtjes

Wil jij wel meewerken aan een musicalproductie, maar sta je liever niet op het podium? Meld je dan aan via onderstaand formulier! Sempre Sereno zoekt altijd mensen voor de decorcommissie en kledingcommissie. Deze commissies werken door het jaar heen aan – zoals de namen al zeggen – het decor en de kleding voor de musicalproductie. Daarnaast zoekt de vereniging nog vrijwilligers voor andere hand-en-spandiensten.

Je kunt Sempre Sereno gratis financieel steunen via Sponsorkliks, zonder dat het je een cent extra kost! Webwinkels zoals Bol.com, Wehkamp.nl, BCC en Thuisbezorgd betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. Jij betaalt hiervoor niets extra’s, maar er komt wel een extraatje bij Sempre Sereno terecht.

Online wat bestellen? Bezoek onze Sponsorkliks-pagina, selecteer de webwinkel waar jij wat wil kopen en plaats jouw bestelling. De rest gaat allemaal vanzelf!

Direct aanmelden om ons te steunen!

Stuur ons direct een bericht via onderstaand formulier en meld je aan als donateur, sponsor, Club-van-50-lid of vrijwilliger. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op.