VERENIGING
Over Sempre Sereno
Musical met passie

Sempre Sereno is een gezellige amateurmusicalvereniging uit Wageningen bestaande uit een grote groep musicalliefhebbers die jaarlijks een productie op de planken brengt. Hierbij werken we met enthousiasme aan de disciplines spel, zang en dans. We streven ieder jaar naar een inspirerende voorstelling van hoge kwaliteit die toegankelijk is voor een breed publiek. Sempre Sereno staat voor musical met ambitie gecombineerd met het echte verenigingsgevoel.

Proces
Werken aan een productie
Repetities

We streven niet alleen naar kwaliteit, maar ook naar laagdrempeligheid. Om lid te worden, hoef je bijvoorbeeld geen auditie te doen. Gedurende het repetitieproces wordt vervolgens samen wekelijks gewerkt aan spel, dans en zang.

Spel
Onder leiding van de regisseur wordt gewerkt aan spel.
Zang
Onder leiding van de muzikaal leider wordt gewerkt aan zang, zowel de ensemble- als solostukken.
Dans
Onder leiding van een choreograaf wordt gewerkt aan dans.

Muzikanten
Muzikale begeleiding
Live orkest

Ieder jaar worden de voorstellingen muzikaal begeleid door een live orkest onder leiding van een professioneel muzikaal leider. De samenstelling van het orkest wisselt jaarlijks en bestaat uit enthousiaste (amateur)muzikanten. Dit zijn allemaal vrijwilligers met een passie voor musical. Ook een keer meespelen in het orkest? Meld je aan!

CREATIE
Regie & Muzikale Leiding
Artistiek Team

Sempre Sereno staat onder leiding van een muzikaal leider, regisseur, choreaograaf en regieassistent. Met dit Artistieke Team (AT) wordt van september tot de voorstellingsweek rond mei hard gerepeteerd om een show van hoge kwaliteit op de planken te brengen. Meer weten over ons AT? Klik op de profielen om kennis te maken!

Sponsors en donateurs

Theater maak je nooit alleen. Zonder financiële steun, medewerking en hulp is het onmogelijk om een musicalproductie op de planken te brengen. Sempre Sereno kan altijd nieuwe donateurs, sponsoren, subsidiegevers en leden van onze Club van 50 gebruiken.

Contact
Word Sempriaan!
Lid worden?

Om lid te worden van Sempre Sereno, hoef je géén auditie te doen. Wel bestaat er soms een voorkeur om sommige (stem)groepen selectief aan te vullen, om een goede balans in de vereniging te waarborgen. Voorafgaand aan elk seizoen wordt er gekeken of er mensen bij kunnen komen om de groep te versterken.

Wil je weten wat een lidmaatschap bij Sempre Sereno precies inhoudt? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie. Ben jij na het lezen geïnteresseerd geraakt en wil je lid worden van Sempre Sereno? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier!

Direct aanmelden