Cindy Postma

Functie
Regie-assistent
Bij Sempre Sereno sinds:
2023
Favoriete musical:
Wicked
Trots op:
Mijn gezin
3x Cindy:
Creatief, empathisch en bezig

Cindy Postma is een typisch geval: ‘Tussen de schuifdeuren begonnen’. Altijd heeft ze verhalen gespeeld met een rijke fantasie en de knuffels op het bed waren het enthousiaste publiek. In 2003 speelde Cindy in het ensemble van een grote musicalproductie ‘My Fair Lady’. Daar groeide haar passie voor theater en daardoor ging ze spelen bij musicalverenigingen in Utrecht en later ook bij Sempre Sereno. Ook heeft ze bij verschillende producties van Studio26, Theater de Leeuw in Arnhem en Steengroevetheater in Winterswijk gespeeld. Haar nieuwe uitdaging is dat ze vanaf september in het ensemble van ‘40-‘45 de Musical van Studio100 mag gaan spelen!

Naast zelf op het podium staan, heeft ze ook een passie voor lesgeven. Van 2010-2021 heeft ze musical-les gegeven op een basisschool in Bennekom. Daar kreeg ze de smaak te pakken en van daaruit is ze les gaan geven op verschillende scholen in de regio, om kinderen en jongeren te stimuleren om te spelen, zingen en dansen. Dit is niet de eerste keer dat Cindy regie-assitent is, al een aantal jaar werkt ze bij een theaterschool als regie-assistent en zelfs als choreograaf. We zijn erg enthousiast dat ze dit jaar ons artistiek team mag komen versterken!

Nog een paar woorden van haarzelf: “Het is prachtig om te zien dat door theater mensen groeien in hun talent en zelfvertrouwen. Dat lukt alleen als ze zich veilig voelen. Ik vind het belangrijk om elkaar te respecteren en vertrouwen te geven. Het motiveert me als een groep wil werken voor die dynamiek. Je ziet deelnemers enthousiast worden van hun eigen kunnen. Dit, in combinatie met hard werken, een open mindset, een sterk artistiek team en een productie team dat meedenkt, daaruit ontstaan de mooiste producties.”