[ 6 februari 2024 ]

Het eerste repetitieweekend van 2024

2-4 februari vond alweer het 1e repetitieweekend plaats op de Tutenburg, Manege & Vakantieboerderij. En wat was het een feest!

Op de vrijdag kwamen de eerste mensen aan in Giesbeek en werden er al volop spelletjes gespeeld, getafeltennist en getafelvoetbald. Rustig een boekje lezen op de bank bij de openhaard was natuurlijk ook een optie. 

Het weekend vond dus plaats op een manage. Hoewel het ontzettend leuk was om vanuit je bed naar de paarden te kunnen kijken, was het tijdens het repeteren toch handiger om de gordijnen dicht te doen. Anders zou niemand er een noot uit krijgen en constant aan het raam geplakt zijn om het paardrijden te bekijken. 

Zaterdag om 10 uur brak het repeteren dan echt los. Eerst werd de volledige 1e akte door gezongen onder leiding van ons muzikaalleider Richard Fitzhugh. Na de lunch was het tijd voor tapdansen, cheerleading en het repeteren van losse scènes met de familie Addams en Dommerholt. Na een lange dag repeteren was iedereen maar al te blij met een heerlijke maaltijd geheel in Addams thema. Bloed als voorgerecht (tomatensoep), pompoencurry als hoofdgerecht en als toetje vlaflip met bloederige vingers (koekje met amandel). Dit werd verzorgd door ons kookteam dit jaar: Aggie, Wieke, Paul, Floor en Frank. Nogmaals heel erg bedankt! Maar de dag was nog niet voorbij, want er volgde nog een bonte avond gevuld met hilarische sketches, dansoptredens waaronder de tango en zangoptredens waarbij af en toe een traantje werd gelaten. Na afloop werd er nog tot laat in de avond gefeest op de dansvloer. 

Op de zondag werd de hele dag besteed aan een stop en go van de 1e akte, volledig in kostuum. Wat was het leuk om met z’n allen te zingen, dansen en acteren en te zien hoe de soms los gerepeteerde scènes en dansen, nu één mooi geheel werden. We kunnen niet wachten tot we het aan jullie kunnen laten zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *