[ 26 februari 2024 ]

Kaarten musical ‘The Addams Family’ inclusief consumptie

Op 4 maart 2024 start de kaartverkoop van de musical ‘The Addams Family’. De kaartprijzen liggen dit jaar iets hoger dan vorig jaar. De reden is simpel: dit jaar koopt u naast een kaartje voor deze komische zwartgallige musical ook automatisch een drankje voor in de pauze. De keuze in de pauze is vanzelfsprekend aan u: gaat u voor een wijntje, biertje of toch liever voor een frisje?

Waarom veranderen?
Musicalvereniging Sempre Sereno heeft de afgelopen tien jaar last van positieve groeistuipen. Zo kwam er vijf jaar geleden, in goed overleg met theater Junushoff, een einde aan een traditie om de voorstellingen afwisselend in de grote en kleine zaal te spelen. Komende jaren kunt u onze shows alleen nog maar in de grote zaal aanschouwen. Daar zijn diverse redenen voor: de kaartverkoop voor onze laatste kleine zaalproductie (Side Show, 2019) ging dermate hard (binnen één maand uitverkocht) dat veel van onze achterban deze show moesten missen. Onze decors worden steeds groter en technischer en de kleine zaal heeft géén techniek om decorstukken omhoog te heizen. En dan was er nog het “kleedkamer probleem”. Sempre neemt, ook bij een kleine zaalproductie (35 spelers én een orkest van 20 personen) simpelweg teveel kleedkamers in beslag om hiernaast nog een andere voorstelling te programmeren. Kortom: we moesten veranderen!

U gaf ons feedback
En dat doen we dit jaar weer. Uit de feedback van ons publiek bleek dat een aanzienlijk deel van ons publiek vorig jaar (bij Fiddler on the Roof) door drukte er niet in slaagde tijdens de pauze een drankje te bemachtigen. Ondanks dat het personeel van de Junushoff het vuur uit zijn sloffen heeft gewerkt achter de bar kost het inschenken én betalen per bestelling simpelweg teveel tijd. Wederom in goed overleg met theater Junushoff gaan we dit jaar, voorlopig als experiment, daarom over tot kaartverkoop inclusief een pauzedrankje. Net zoals bij de professionele voorstellingen dus. Vanzelfsprekend blijven we gereduceerde tarieven hanteren voor kinderen en scholieren! Theater moet ook voor hen betaalbaar en bereikbaar blijven. De tarieven voor 2024 zijn: 25,75 euro (regulier), 20,25 (scholieren/studenten) en 15,25 euro (kinderen t/m 12 jaar).

Wij hopen u op 22, 23, 24 of 25 mei te mogen begroeten bij de musical ‘The Addams Family’. De kaartverkoop start op 4 maart 2024 (voor in uw agenda). Op de hoogte blijven van onze productie? Schrijf u in voor onze nieuwsflits op www.sempresereno.nl of volgt ons via social media (Facebook, Instagram, X).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *