[ 5 maart 2024 ]

Kaartverkoop ‘The Addams Family’ gestart!

Na de wekelijkse repetitieavond stond op 4 maart een feestje op de planning voor Sempre Sereno. In Onder de Linden werd de start kaartverkoop van ‘The Addams Family’ uitgebreid gevierd. Dit jaar, om precies te zijn van 22 t/m 25 mei 2024 in het Junushoff theater, komen de welbekende leden van de familie Addams voorbij in deze komische musical.

Het verhaal van ‘The Addams Family’ luidt als volgt: Wednesday Addams, een meisje uit een familie die houdt van de dood en duisternis, is verliefd op Lucas Dommerholt, een charmante, knappe jongen uit een respectabele familie. Ze vertelt haar vader, Gomez, over haar verliefdheid en smeekt hem haar moeder niets te vertellen. Wat zal er allemaal veranderen wanneer de familie Addams een diner organiseert voor de familie Dommerholt?  Kan de liefde tussen Wednesday en Lucas het grote verschil tussen de families overbruggen?

Tijdens de feestelijke start van de kaartverkoop werd natuurlijk onze fantastische poster en flyer onthuld. Die zult u binnenkort door heel Wageningen vinden. Ook mocht de avond natuurlijk niet ontbreken aan een quiz. Dit jaar werd iedereen getest op zijn Addams kennis, Sempre Sereno kennis en algemene musical kennis. Anika Holtrop ging er met de winst vandoor: een vrijkaartje voor de voorstelling. Op onze prachtige website, nu in een Addams jasje gegoten, ging aan het einde van de avond de kaartverkoop officieel van start!

De kaartprijzen zijn dit seizoen voor het eerst inclusief consumptie: 25,75 euro (regulier), 20,25 euro (scholieren/studenten) en 15,25 euro (kinderen t/m 12 jaar). Evenals in voorgaande jaren kan op de website een eigen stoel in het theater worden gekozen. Wacht niet te lang en koop een kaartje om het beste plekje in de zaal te bemachtigen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *