[ 13 maart 2022 ]

Kaartverkoop musical ‘Our House’ feestelijk gestart

De kaartverkoop voor de musical ‘Our House’ van musicalvereniging Sempre Sereno is op 14 maart 2022 gestart. Deze aftrap werd door de leden met een feestelijke avond gevierd. Our House is een energieke jaren-80 musical met muziek van de Ska-band Madness. Madness kwam op in de jaren 80 en werd erg populair met hits als ‘Our House’, ‘Baggy Trousers’ en ‘One Step Beyond’. Tot op de dag van vandaag trekt de band uitverkochte zalen. De musical volgt het verhaal van Joe Rossi, waarin de keuze voor het goede of het slechte pad centraal staat.

De feestelijke aftrap

Op 14 maart is de kaartverkoop van start gegaan met een feestelijke activiteit voor alle leden van Sempre Sereno. Dat mochten we doen op de plek die we in juni een week ons huis mogen noemen, namelijk Theater Junushoff! Een geweldige activiteit waar iedereen getest werd op zijn algemene musical kennis. Hilde de Kok heeft dit als geen ander gedaan en mocht daarom de prijs van de avond mee naar huis nemen, een vrijkaartje voor de voorstelling in juni!

Met de muziek van Madness

Na de eerste familiemusical ‘Shrek’ (2018, best bezochte voorstelling) en de ontroerende productie ‘Side Show‘ (2019, uitverkocht), zou Sempre Sereno in 2020 de energieke musical ‘Our House’ in de grote zaal van Theater Junushoff in Wageningen neerzetten. Helaas werd deze door corona gecanceld en zijn we verder gegaan met de musical ‘Schemer‘ (2021). Toch konden we ‘Our House’ niet onafgemaakt achter ons laten en gaan we nu dan toch deze knaller neerzetten! De musical zag in 2002 met medewerking van de band voor het eerst het daglicht. Zo schreef Madness er twee nieuwe nummers voor en zette alle negen wereldhits op een logische plek in het nieuw ontwikkelde verhaal. De musical won er een Oliver Award (Engelse musical award) mee. Sempre Sereno daagt zichzelf met de keuze voor Our House opnieuw uit, ditmaal om de energie en het enthousiasme in de muziek over te brengen op het publiek.

Het verhaal van Our House

Op zijn zestiende verjaardag wil Joe Rossi, een rasechte Amsterdammer, indruk maken op de mooie Sarah. Inbreken in een leegstaand pand lijkt de perfecte manier om haar voor zich te winnen. Wanneer Joe en Sarah echter dreigen te worden ontdekt, komt Joe voor een belangrijke keuze te staan: zichzelf aangeven of vluchten. Het goede of slechte pad, een simpele kwestie toch? In Our House volgen we Joe wanneer hij het goede pad kiest, én het slechte. In beide gevallen zal hij moeten leven met de gevolgen van zijn keuze. Ondertussen dreigt Joe’s ouderlijk huis in handen te vallen van een hebzuchtige projectontwikkelaar. Zal het Joe lukken om de Rossistraat te redden en het meisje van zijn dromen voor zich te winnen?

Kaarten nu verkrijgbaar

Sempre Sereno staat op 8, 9, 10 en 11 juni met ‘Our House’ in Theater Junushoff in Wageningen. De productie staat onder regie van Samantha Janssen en de muzikale leiding van Richard FitzHugh. Kaarten zijn te koop via tickets.sempresereno.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *