[ 14 maart 2022 ]

Nieuwe website voor Sempre Sereno!

Sempre Sereno heeft een volledig nieuwe website gelanceerd! De oude website was bijna tien jaar oud en hoog nodig aan vervanging toe. Nu we 65 jaar bestaan, was dit een mooi moment om ons online in een nieuw jasje te steken!

De afgelopen maanden is achter de schermen hard gewerkt aan de ontwikkeling van deze nieuwe website. Het uitgangspunt hierbij was dat we graag willen laten zien wie wij als vereniging zijn en wat wij precies doen. Dankzij het nieuwe design is de site veel beeldender geworden, waardoor de ‘look en feel’ van de website compleet is veranderd.

Ieder jaar anders

Als musicalvereniging voert Sempre Sereno ieder jaar een andere musical op. Met onze nieuwe website is het nu mogelijk om ieder jaar een compleet andere website te lanceren speciaal gericht op de show die we op dat moment spelen. Zo zijn we dus veel flexibeler geworden en kunnen we met het design veel gemakkelijker inspelen op de ‘look en feel’ van de betreffende show.

Technisch bij de tijd

Met de lancering van de nieuwe website zijn we als vereniging weer helemaal bij de tijd. Zo is de website mobielvriendelijk, zitten er interactieve elementen in en wordt alle content op dynamische wijze getoond, waardoor alles een stuk moderner oogt. Met een professionelere uitstraling hopen we de kwaliteit van Sempre Sereno over te brengen, waardoor een bezoeker van onze website óók een bezoeker in het theater wordt.

In de komende weken breiden we ons productiearchief nog verder uit. Bezoek onze website dus geregeld, zodat je meer kunt zien én lezen over onze producties uit het verleden!

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en alle activiteiten van Sempre Sereno? Meld je via onze website aan voor onze nieuwsbrief! Sempre Sereno steunen? Lees er meer over en meld je aan als donateur, sponsor, Club van 50-lid of vrijwilliger. En wil je ons gratis finaniceel helpen? Bekijk hoe je dit gemakkelijk doet via onze Sponsorkliks-pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *