[ 19 mei 2024 ]

Laatste repetitieweekend “The Addams Family”

27 en 28 april vond ons laatste repetitieweekend plaats. Lees hier hoe dat ging!

Stipt om 10 uur begon de stop en go. Dit houdt in dat we het stuk van voor tot achter spelen, en als er iets nog niet helemaal lekker loopt, stoppen we even. Dan bedenken we hoe het beter kan, voeren dit uit en gaan weer door. Op deze manier verlopen de overgangen tussen de verschillende scènes en de decorwissels extra soepel. Het is natuurlijk erg belangrijk dat we die voordat we het theater in gaan, goed in onze vingers hebben. 

Op zondag was het tijd voor een doorloop. Het stuk van voor tot achter spelen, maar dit keer zonder te stoppen. Ook mochten we weer samen met het orkest repeteren en wat klonk het weer fantastisch! In de doorloop kwamen alle los gerepeteerde scènes en dansen bijeen en zagen we opnieuw wat voor een geweldige show het gaat worden!

Dat de voorstellingsweek nadert, werd dit weekend goed duidelijk. De mensen van kap & grime en licht en geluid waren aanwezig. Zo ook een aantal stagehands. Allen om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op 5 shows die we volgende week mogen opvoeren. Wiens zender moet op welk moment uit of aan staan? Past de grime bij het kostuum? Wanneer moet ik iemand helpen met omkleden of een stoel aangeven? Allemaal ontzettend dat dit goed verloopt! We zijn daarom ook erg blij met al deze hardwerkende mensen die ervoor zorgen dat de show er zo mooi uit komt te zien. 

De laatste loodjes zijn nu echt begonnen: 18 mei was onze laatste repetitiedag, 20 mei de technische doorloop en 21 de generale. We kunnen niet wachten om het theater in te gaan en de prachtige show ‘The Addams Family’ aan heel Wageningen te mogen laten zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *