[ 14 juni 2022 ]

Sempre Sereno sluit de deur van ‘Our House’

8 tot en met 11 juni was het eindelijk zover. Na drie jaar repeteren mocht Sempre Sereno haar productie ‘Our House’ op de planken brengen. En hoe! In maar liefst vijf voorstellingen vulden we Theater Junushoff met fantastische muziek, enthousiasme en liefde. De energie spatte van het podium en we hebben veel lovende reacties mogen ontvangen.

De weg naar ‘Our House’ was echter niet zonder slag of stoot. In 2020 zou Sempre namelijk al ‘Our House’ ten tonele brengen, maar deze moest helaas door corona gecanceld worden. Toch konden we de musical niet onafgemaakt achter ons laten en dus werd de productie in september 2021 weer opgepakt. Dit keer met onze nieuwe regisseur Samantha Janssen, en een wisseling van een deel van de cast. Samen hebben we ons door alle corona golven geslagen om deze fantastische musical op het toneel te kunnen brengen.

Wat zijn wij blij met het eindresultaat dat 8-11 juni 2022 in Theater Junushoff te bewonderen was. Maar niet alleen wij hebben genoten van deze fantastische week, ook ons publiek was enthousiast: “Wat een spetterende show was dat zeg! Ik heb echt van de eerste tot de laatste minuut zitten genieten, toffe live muziek, mooie vervlochten verhaallijnen, veel energie, mooie zang, prachtige decors.” Verder hebben wij nog mooie recensies mogen ontvangen van Musicalnieuws en Musicalworld.

We zijn ontzettend dankbaar voor ons publiek, cast, crew, orkest, vrijwilligers, en iedereen die onderdeel was van deze spetterende productie! Bedankt!

Volgend jaar speelt Sempre Sereno van 24 t/m 27 mei ‘Fiddler on the roof (Anatevka)’ in Theater Junushoff. Reserveer de data vast in uw agenda! Als eerste kaarten bestellen? Word dan donateur. Wil je zelf meespelen of -werken aan onze volgende productie? Leuk! Stuur vooral een e-mail naar info@sempresereno.nl en wie weet tot volgend jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *