[ 9 oktober 2023 ]

Sempre Sereno viert start nieuwe seizoen met taart

Op maandag 4 september gingen we van start met het nieuwe seizoen! Dit is altijd een feestje, omdat we elkaar eindelijk weer kunnen zien, maar ook omdat we beginnen met drie open repetities voor de aspirant-leden!

De open repetities staan in het teken van elkaar beter leren kennen, werken aan zang, spel & dans en veel plezier maken. Zo krijgen de aspirant-leden een goed beeld van wie we zijn als vereniging en wat we doen. Bovendien is het altijd heerlijk om voor de eerste keer aan de slag te gaan met materiaal uit de nieuwe musical. Ook deze keer heeft ons fantastische Artistieke Team (AT) drie fijne repetities verzorgd, waarbij we ons musical-hart konden ophalen. Van levend interieur via levende doden tot de bunny hop en de twist, alles is voorbij gekomen.

Na de drie open repetities is het dan tijd voor toch wel de spannendste avonden van het begin van het seizoen: de audities en de rolverdeling. Ook dit jaar is er hard gewerkt door alle auditanten en het AT en we zijn enorm trots dat we over zoveel talent beschikken binnen onze mooie vereniging!

En dan… De eerste “echte” repetitie! Dit jaar hebben we dit feestelijke moment extra gevierd met een prachtige ‘Addams Family’ slagroomtaart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *