[ 7 maart 2023 ]

Kaartverkoop ‘Fiddler on the Roof’ gestart!

Na de wekelijkse repetitieavond werd op 6 maart in ‘Onder de Linden’ de start van de kaartverkoop voor ‘Fiddler on the Roof’ uitgebreid gevierd. Sempre Sereno staat met deze show van  24 tot en met 27 mei 2023 in theater Junushoff te Wageningen. 

De musical ‘Fiddler on the Roof’ (in Nederland ook wel bekend onder de naam ‘Anatevka’) vertelt het verhaal van de Joodse melkboer Tevye, zijn gezin en de andere bewoners van  het Russische dorp Anatevka. Een  dorpje waar al eeuwenlang wordt vastgehouden aan regels, gebruiken en… tradities! Vanaf september 2022 werken dertig spelers en een live orkest van zeventien muzikanten, onder leiding van regisseur Samantha Janssen en muzikaal leider Richard FitzHugh, eraan om dit mooie verhaal eind mei op het podium van Theater Junushoff tot leven te brengen.

Tijdens de feestelijke start van de kaartverkoop werd de poster onthuld en kon middels een musical quiz in vijf rondes het eerste kaartje worden gewonnen. WUR-student Koen Koopman ging er met de winst vandoor.  Aan het einde van de avond ging op de website www.sempresereno.nl de kaartverkoop officieel van start.

Voor meer informatie over het stuk, de spelers, het artistieke proces en het team is Sempre Sereno te volgen op social media en kun je terecht op onze website.

UPDATE
Blijf op de hoogte!
Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Sempre Sereno en meld u hier aan voor onze nieuwsbrief!

* verplicht veld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *