[ 26 februari 2023 ]

Start seizoen ‘Fiddler on the Roof’

Sinds September 2022 zijn we weer vol enthousiasme begonnen met onze nieuwe productie ‘Fiddler on the Roof’ (in Nederland ook wel bekend als Anatevka). Elke maandagavond staat onze repetitie in het teken van dans, zang, spel en.. TRADITIE! En met de start van het nieuwe seizoen hebben we ook weer een aantal nieuwe leden mogen verwelkomen. Bovendien is ons orkest druk aan het repeteren en zijn onze commissies in de weer met het decor, kleding en de PR. Dit alles zodat we van 24 tot en met 27 mei 2023 kunnen schitteren in de Junushoff te Wageningen!

Na in 2022 ‘Our House’ te hebben gespeeld, keerde een groot deel van onze leden dit jaar weer terug voor onze nieuwe productie ‘Fiddler on the roof’. Naast alle bekende gezichten mochten we ook zeven nieuwe leden verwelkomen, die we binnenkort aan jullie zullen voorstellen. Samen repeteren we weer als vanouds elke maandagavond onder leiding van ons geweldige artistieke team. Dit bestaat net als vorig seizoen uit: Richard FitzHugh als muzikaal leider, Sam Janssen als regisseur, Floor Bokkes als choreograaf en Daniëlle de Vreede als regie-assistent.

Niet alleen onze spelers zijn begonnen met repeteren, maar ook ons fantastische orkest is sinds januari weer druk bezig. Na een laatste zoektocht naar hoboïst en toetsenist hebben we dit jaar een 17-koppig orkest, wat onder leiding staat van Richard. Verder hebben Maaike en Thieme, net als afgelopen jaren, de organisatie weer op zich genomen. Tijdens de voorstellingen zullen zij de muziek van Anatevka tot leven brengen!

Naast al het repeteren, zijn ook onze commissies weer begonnen. Zo werkt de decorcommissie hard aan het ontwerpen en bouwen van het prachtige decor, en heeft de kledingcommissie al nieuwe kledingstukken gemaakt. De PR-commissie is op zijn beurt begonnen met het posterontwerp en is super actief bezig op social media om ervoor te zorgen dat er straks in mei zoveel mogelijk mensen komen kijken naar ‘Fiddler on the Roof’. Je kunt ons volgen op Facebook, Instagram, Twitter, TikTok om op de hoogte te blijven van ons repetitieproces! Én schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief voor al het laatste nieuws!

UPDATE
Blijf op de hoogte!
Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Sempre Sereno en meld u hier aan voor onze nieuwsbrief!

* verplicht veld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *