Kaartverkoop musical ‘Our House’ feestelijk gestart

De kaartverkoop voor de musical ‘Our House’ van musicalvereniging Sempre Sereno is op 2 maart 2020 gestart. Deze aftrap werd door de leden gevierd met een feestelijke avond. Our House is een energieke jaren-80 musical met muziek van de Ska-band Madness. Madness kwam op in de jaren 80 en werd erg populair met hits als ‘Our House’, ‘Baggy Trousers’ en ‘One Step Beyond’. Tot op de dag van vandaag trekt de band uitverkochte zalen. De musical volgt het verhaal van Joe Rossi, waarin de keuze voor het goede of het slechte pad centraal staat.

De feestelijke aftrap

De kaartverkoop werd officieel ingeluid met een feestelijke avond voor alle leden van Sempre Sereno. Tijdens een pubquiz moesten de leden in teams, die genoemd waren naar bandleden van Madness, verschillende opdrachten uitvoeren. Bijvoorbeeld op basis van geluidsfragmenten van tien seconden de juiste titel en artiest benoemen. Vanzelfsprekend waren alle geluidsfragmenten van muziek uit de jaren 80. Van alle leden was Demi Vaartjes uiteindelijke de beste kandidaat. Hij ging naar huis met de hoofdprijs: een felbegeerd vrijkaartje voor de voorstellingen in juni. 

Demi Vaartjes wint vrijkaart musical Our House

Met de muziek van Madness 

Na de eerste familiemusical ‘Shrek’ (2018, best bezochte voorstelling) en de ontroerende productie Side Show (2019, uitverkocht), speelt Sempre Sereno dit jaar de energieke musical ‘Our House’ in de grote zaal van Theater Junushoff in Wageningen. De musical zag in 2002 met medewerking van de band voor het eerst het daglicht. Zo schreef Madness er twee nieuwe nummers voor en zette alle negen wereldhits op een logische plek in het nieuw ontwikkelde verhaal. De musical won er een Oliver Award (Engelse musical award) mee. Sempre Sereno daagt zichzelf met de keuze voor Our House opnieuw uit, ditmaal om de energie en het enthousiasme in de muziek over te brengen op het publiek.

Het verhaal van Our House

Op zijn zestiende verjaardag wil Joe Rossi, een rasechte Amsterdammer, indruk maken op de mooie Sarah. Inbreken in een leegstaand pand lijkt de perfecte manier om haar voor zich te winnen. Wanneer Joe en Sarah echter dreigen te worden ontdekt, komt Joe voor een belangrijke keuze te staan: zichzelf aangeven of vluchten. Het goede of slechte pad, een simpele kwestie toch? In Our House volgen we Joe wanneer hij het goede pad kiest, én het slechte. In beide gevallen zal hij moeten leven met de gevolgen van zijn keuze. Ondertussen dreigt Joe’s ouderlijk huis in handen te vallen van een hebzuchtige projectontwikkelaar. Zal het Joe lukken om de Rossistraat te redden en het meisje van zijn dromen voor zich te winnen?

Kaarten nu verkrijgbaar

Sempre Sereno staat op 3, 4, 5 en 6 juni met ‘Our House’ in theater Junushoff in Wageningen. De productie staat onder regie van Marleen van der Loo en de muzikale leiding van Richard FitzHugh. Bestel direct kaarten!

Auteur: admin

Deel dit bericht op